helgsnack

hejhej bloggen och alla där ute i världen!
Hoppas ni har haft en toppen helg, för min har faktiskt varit bra :)
Fredags var jag jag ute med Westergren och Olle på kvällen, satt och snackade och tog några blodisar.
härliga killar att snacka med :) stack hem till 12 tiden och somnade som en stock.
halv tolv dagen efter åkte jag till åhus och jobbade där hela dagen på tre toppar.
vid sex tiden åker man och hämtar filip och sen bär det av till gärds köpinge.
kommer hem till johanna där hon och robin väntar, så jag springer in i duschen.
Bokstavlingen talat, jag trillar ner för trapporna till källaren, filip bara: hur gick det? Han trodde jag dog eller något.
en halvtimme senare var vi påväg till Carro på fest hos henne, lite sena. Men fint folk kommer sent.
Vi tog några borstar i skogen eftersom det fick bli vår lilla förfest ;)
Sen tog festen igång, dansade och drack lite. Vissa drack mer än andra och jag var nyktrast av alla eftersom jag skulle jobba på morgonen därpå och tilläggas att jag skulle spela match också.
Det började med att det var Jag, Carro, Sara, Johanna, Robin, Filip, Emma, Emma, Jossan och Milla. Sen kom typ alla folken, tex tobbe som jag inte träffat på ett bra tag nu :)
Sen vet jag inte varför allting gick så fel, men det gör det alltid när alkoholen är med, det slutade med att drog sig till en person som själv valt att bli ass packad. Jag hade inte orken att hjälpa denna personen eftersom jag aldrig får hjälp av denna personen, har jag rätt?
Så jag satt mest och snackade med att killar som kommit till festen, göransson kom också lite senare med Cs bror och hans vänner.
Många skratt och gråt blev det i alle fall, jag tror jag fick den största chocken av alla. Och jag tog väl inte den så bra. Så vid elva tiden tog sara med mig någonstans och jag är jätteglad att hon gjorde det. Hon släppte allt för mig och där satt vi mitt i natten och grät och karamade varandra. Sen kom även J, C och R. Det blev blir nog det lyckligaste på hela kvällen, för då fick vi ut så mycket att prata om. Tack för att ni finns och hoppas ni förstår mitt beslut jag kommer göra. Älskar er <3
Skulle sovit hos Johanna men allting brast för mig så jag tog mig hemåt och pratade med gustav en stund i telefon och sen somnade jag.
Idag blev det vakna vid elva och halv tolv åkte jag till åhus igen och jobbade där till fyra. Sen åkte jag till matchen som vi tyvärr förlorade med 5-1 ingen bra match alls. Ingen av fyrbackslinjen var på rätt possition. Men jag fick göra ett mål i alle fall, snyggaste jag gjort :) har tränat så länge på att nicka och få ner bollen. Och äntligen fick jag det med lite tur och herrejavvlar snygg frispark av Agge .
Nu ska jag skriv ner lite på datan om inget och sen ska jag kolla på några avsnitt av oc, blev sugen på det!
I morgon får vi se vad som händer, det blir nog i alle fall ut med westergren.
ha det bäst, pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0