malin rindvik säger:

att jag har blvit väldigt beroende av facebook. :o inte bra och väldigt tråkigt. Men just nu är facebooken inte viktigt. Det är barcelona på tv (halvlek) och de spelar mot Arsenal. Barcelona har haft många chanser och jag tror de tar hem de även om de spelar på borta plan.
hektisk vecka med massa nya/gamla saker som tagits upp och nu behövs det verkligen ett efterlängtat lov. Tyvärr spenderas den i kristianstad och inte i uddevalla. Kusin och moffi kommer nog ner under påsken så det är väl det enda positiva under lovet :)
ska försöka få ner några kröniker i morgon, har väldigt mng ideér på gång. Nu fortsätter matchen och jag fortsätter kolla på tvn och stänger av datorn ! godnatt så länge .

sommaren 2010

jag blev sugen på detta för några veckor sen och nu funderar jag duktigt mycket på att åka till hultsfred 2010. Eller i alle fall funderar jag och Ghia på det. Kanske blir vi fler som ska hänga på?
Gillar väldgt mycket att Melissa Horn ska spela och även 30 second of mars :) så får väl hoppas jag kan gå en dag? någon annan som ska dit?



http://open.spotify.com/user/rockparty/playlist/0d9VxhWUWqKi3rM5cGt014 -----------------> här hittar ni spellistan :)

helgen har varit toppen trots vädret

Juste, vädret har inte varit med oss denna helgen så jag försökte spendera den inomhus :)
i fredags trffade jag lotta efter skolan och vi gick runt på stan en runda och sedan tog vi en kaffe och satte oss i tivoliparken. Sedan åkte mna hem och väntade på sis och vi tog oss till stan, mötte upp tåbe och åt mat på kosan. Och sedan blev det OC med tåbe :)
lördagsmorgonen spenderades på Nova Lund med Tåbe och hans familj :) blev några fynd där, dock inte vad jag hade velat. Och sedan ungicks jag med fiskpinnen ♥
nu ska jag iväg på fotboll och sedan blir det nog att träna och kansk borde sätta mi vid läxböckerna också? Nja, det får vi se senare. 1 vecka kvar sen är det en välbehövligt lov ♥


jag älskar värme

att det ska ta mig en vecka innan jag skriver, jag är så duktigt så (ironi)
solen skiner och jag har faktiskt ingen aning om varför jag sitter vid en dator när man borde vara ute. :)
så nu ska jag tillbringa mina sista minutrar inomhus på en matte lektion och sedan ska jag ut i solen med Lotta :)
i kväll får vi se vad som händer, kan bli träning eller träffa tåbe :)
ha det fint ♥


Jag och andersson förra helgen och jag saknar honom mycket! <3

måndag eftermiddag

jag slutar snart och då ska jag bege mig till sjukgymnasten, som vilken dag som helst. Det gör mig kanske inte lycklig på kort sikt, men på lång sikt, tro mig det gör mig äöverlycklig att om en månad så ska jag få ut och springa!
blir att cykla eller köra crosstrainer efter sjukgymnasten's övningar och det behövs. I kväll blir det fixa massa saker inför fotbollen! alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid .. sa jag att det bara är måndag eftermiddag?
måste ge ett extra tack till linnéa och hörby för helgen! den blev kanon kul

tudeluu .. kanske lite kanske?

helgen har kommit och det känns väldigt bra. Gårdagen spenderades hos Lotta på förmiddagen och kvällen, tro det eller ej men jag spenderade den faktiskt på gymmet tillsammans med min fiskpinne. Vi gymmade från klockan halv 6 till kvart i 8 och det är något jag verkligen rekomenderar! Inget folk där, man kan duscha hur länge som helst efteråt & träning på köpet är ju ett dröm senarium :D
blev stan i morse med mami&sis och det blev lite av varje där. Nu måste jag hitta något jag kan ha på mig i kväll, sedan ska man hoppa in i duschen för att jag och några tjejer i klassen ska bege oss till Linnéa i Hörby :) ska bli trevligt att se Hörby ifrån min syn :D hoppas på en toppen kväll !
morgondagen blir det plugg och kanske någon stund med fotboll, alltid det liksom :)

ha en fin helg ♥

torsdag brukar vara min favorit dag

Men inte just nu .. jag är trött och har ont i benet pågrund av denna långa dagen.
Men jag ska åka till sjukgymnasten snart och träna och det kännas faktiskt det bästa i dag.
Förutom vampire diaries i kväll :) jag&min fiskpinne ska allt pratas om det programmet.
Slutar snart, ska bara lämna in mitt estetisk verksamhet arbete ..

Linus vill att jag skriver han är kung????? (whata fuck?)

jag hatar musik som ..

träffar så perfekt in i ens eget liv. Är det kanske därför man älskar att lyssna på dem?
undantag för denna eftersom tjejen också sjunger som en gud !



Det är vår
Och varmt
Och fullt med folk på stan
Och jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan

Är du kvar?
Där du var
Jag har slutat gå förbi
Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli

Jag grät
Och vi kysstes
Fast jag borde ha bett dig å gå
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Det är ljust snart, jag vet
Men än så känns det kallt
Och gissa vad du glömde, den hänger runt min hals
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Som en bekant
Som hängt sig kvar
För att allting har gått bra
Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag.

Det är vår
Och varmt
När du har hört vad jag har sagt
Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft


detta går fort ..

Precis gjort klart mitt samhälle arbete och det känns underbart eftersom jag jobbat och slitet som sjutton med det. Och tiden har gått jätte fort, det är redan onsdag kväll och i morgon står idrott på schemat (första idrotten efter operationen) och min lilla knasiga kompis Ghia kommer hem (tåbe jag saknar dig också, så känn dig inte glömd) 
Jag och fiskpinnen har varit duktiga och tränat i förrgår och i dag :) träningsvärken sitter i som f*n nu, och alla som känner mig vet att då måste jag mår kalasbra! ni har gissat rätt, haha!

 nu ska jag ta det chill, gå in i en dusch och sedan plocka fram en frukt och kolla på Champions Leauge, Barcelona mot Stuttgard i kväll juu. Det får varken ni eller jag missa och därför måste jag snabba mig lite nu :) ha det <3 


Min fiskpinne & jag i somras (jag behöver sommar&malmö med dig)

vad är kärlek?

How many torn photographs are you taping back
Tell me that couldn't see an open door


lördag eftermiddag

spenderas med en smoothie och allsvensk premiär mellan kalmar - göteborg och det känns hyfsat bra :)
fiskpinnen sov här i går och det behövdes verkligen. Kollade på film och myste till det riktigt mycket.
i morse drog vi till stan och kollde på kläder och myste i solen& träffade andersson :) , underbart väder det ska vara nu :)
i kväll får vi se vad som händer, kanske köpinge eller fotboll med westerfis&andersson. Men först är pytt i bagdad, mums !


fredag

jag älskar fredagar, förutom att jag är väldigt förskyld.
Skulle varit på extra engelskan, men jag har gjort annat viktigt arbete och nu ska jag ringa min fiskpinne och mami och sedan ska jag umgås med dem :) hoppas på en sallad i kväll också !

dagens arbete;

ibland är du för bra ..



Ibland, men bara ibland hatar jag min bästa vän :) och det är för att hon säger: lyssna på den låten du kommer fastna i den. Och jag lyssnar på den en gång och säger: nej jag gillar inte den. Och hon säger: du kommer ångra dig! och ja det gör jag just nu min älskade fiskpinne! men denna låten är så überbra!

(fiskpinne, jag älskar dig bästa vän även om våran musiksmak är lite sisådär)


The days are
Drifting away from me
I still wake up
Burning through everything
And It's all I know
Somebody save me now

liten krönika

   I går spelades ännu en champions Leauge match, det var nog till och med två stycken. Manchester United mot Milan och Real Madrid mot Lyon. Man kan alltså säga att detta var ett par ganska bra matcher. Man vill se mycket mål, man vill se spänning, man vill se fajt om bollen hela tiden, man vill se en riktigt fotbollsmatch. 
   Manchester United mot Milan. För ett lag blev det en stod seger med 4-0 och för ett lag tog resan slut och den resan hade kanppt börjat. 
   Real Madrid mot Lyon. För ett lag blev det en snopen förlust och ute ur spelet och för ett lag med ett jävlar anama blev det ett hopp närmare en seger som knappt varit möjlig.

*******

  Jag har länge trott på Milan. De har sätt så bra ut och jag hade en väldigt bra magkänsla som sa att till och med kunde slå man utd. Men kanske var united för svårt eller mer taggade? De hade trots allt förlorat en av sina stora spelare, C. Ronaldo, och i ligan så har de svårt med chelsea. Hade de nerverna kvar till båda cuperna? De tog i alle fall fram vinnarskallen i gårdagens match och körde över Milan. Det blev en dubbelvinst för United, för på en annan sida av världen. Så förlorade C. Ronaldo's madrid och uteblev i från cupen. Kunde det kännas som en bättre vinst för United fan? Nej jag tror knappast det. Men jag vill ändå säga en sak om Milan ... bättre lycka nästa gång. Någon gång ska de nog ta hem de, inte idag. Kanske inte nästa år men kanske nästa?

*******

  Det må ha varit en dubbelvist för United och i sådana fall en dubbel förlust för Real. Ute ur cupen på ett snopet mål när det var 15 minuter kvar av matchen och de var då tvugna att göra två mål för att gå vidare. Det kunde inte bli någon förläggning eftersom Lyon gjort flest mål på borta plan. 
   Real hade allt, de kunde passa, de kunde göra ett mål och de kunde springa och dribbla. Men vad gjorde de att dem kunde tricksa med bollen. Alla säger det, man vinner inte Champions League genom att tricksa sig runt matchen, utan genom att göra flest mål. United gjorde flest mål och det gjorde även Lyon. Skillnaden mellan Lyon och Real var ganska enkel. Viljan! 

*******

   Låt det för all framtid vara så: att för att vinna, måste man göra flest mål och ingeting annat. Barcelona spelar nästa vecka. De har haft en svacka och som en trogen supporter undrar man såklart? tar de fram viljan eller låter de munnen sköta jobbet?
@MalinRindvik


lite sådär mycket sjuk

Blev ingen skola i går eller idag för min del eftersom jag blivit sjuk (typ ett virus i kroppen) men det går nog över och hoppas jag kan pallra mig till skolan i morgon. Måste göra massor av saker och hinna få allting gjort.
Den bästa känslan fick jag i går morse. Då jag vaknade upp och frågde mig själv: "vilket ben var det nu jag opererade?" Ja jag fick titta efter min stygn innn jag upptäckte vilket ben det var. Vilken underbar känsla eller hur?
KRYCKORNA ÄR ÄVEN BORTA SEDAN I GÅR :) och det gillar jag väldigt mycket.

ska försöka sova bort huvudvärken och halsonten nu och sedan ska jag göra potatismos med köttbullar !
sedan ska jag nog göra lite övningar för knäet. Ingen vila med det knäet, ha det gött!

ÄNTLIGEN



Jag kan komma igång med uthållighets träning (kondition) på cykel och crosstrainer!
Känns så fruktansvärt underbart ju! och det har gått 3,5 veckor nu och jag kommer igång. YES !

jag saknar att vara ute i solen ..

och springa. Det känns som det var alldeles för länge sen nu och jag vill bara ha solen och löparskor och sedan en riktigt lång runda att springa. Visst är det underbart?



Allsvenskan är snart i gång om fem dagar ..



Det tycker vi är väldigt vldigt bra :) Första matchen spelas på lördag, blåvitt mot kalmar om jag inte har fel :)
Ska bli skönt med mycket fotboll ifrån Sverige nu och hoppas på ett sm-guld till elfsborg !

jag saknar ..

min knasiga vän ghia .. och därför blir en en favorit som vi båda älskar :)


MOOOOM!

IFK-LUGI



Efter min skada så trodde jag aldrig att jag kunde se en värre smärta eller känna en värre smärta. Men när jag såg tv4 sport sända matchen mellan ifk-lugi och norsken erik ifrån ifk, som spelat så bra hela matchen och verkligen varit en av de bästa på planen. Så händer det, han backar och går in i en lugi spelare och då var det kört. I tv får man se hur foten hamnar under honom och med all sin tyng därpå. Det var en sådan smärta som varenda en i publiken/tvrutan/tränare och spelare kände. Ingen kunde ha missat vad som hänt, skriket ekaar fortfarande i mitt huvud. Han låg på planen och jag kände hur ont det gjorde och då kom tårarna. Folk som har varit med om en sån här skada i sin idrott, i sitt liv. Erik pendlar varje dag ifrån Norge för att träna i Kristianstad, om man inte älskar sin sport gör man inte det? Och tänk då att se hela livet passera och där ligger man på mattan eller gräsplanen och sedan kommer tårarna, det kommer ta flera månader att komma tillbaka. Det är då man känner sig väldigt ensam även om detta händer väldigt ofta i världen just nu.
Erik blev opererad i morse/igår och mår bra, benet var inte brutet som man trodde från början. Utan ankeln som hoppat ur led. Men vilken skada det än är, sitter rädslan och smärtan i. Jag kan knappt vänta på efter månader av rehab och sedan ska jag komma tillbaka till gräsplanen. Till rädslan, till mitt liv. Men vågar man leva det som förut eller måste man lägga av för gott?


Källa: http://www.kristianstadsbladet.se/article/20100305/HANDBOLLKB/703059852/1843
http://www.kristianstadsbladet.se/article/20100305/HANDBOLLKB/100309948/1843/&/Benet-var-inte-brutet


naturgodis det var länge sen :)

Jag har saknat naturgodis som fan och mami var så snäll så vi åkte och köpte det i dag tillsammans med nudlar&kyckling på kosan :) mums säger jag bara!
Knäet mår bra, jag har tränat på gymmet 2 gånger idag, duktigt Malin. Och allting har gått toppen. Lite jobbigt fortfarande med kryckorna men vad ska man göra åt det egentligen? Typ ingenting..
Det blir en fredags mys kväll med mami och sis är inte hemma så jag får sova lääänge i morgon! I morgon åker jag nog över till Gustav whit the gang och vi har väl lite mys med mat och sådant, det behövs. HA DET GYTT YES!


Jag saknar min gamla hårfärg :/ jag behöver ha sommar och min gamla färg!


fredags mys!

kommit typ halvvägs på min dreamweaver, men jag hoppas bli klar till måndag iaf. Sjukt trött just nu och ska faktiskt ta och sticka hem om några minuter och äta lunch! sedan blir det gymmet :)
fredagsmys i kväll och jag skriver nog mer då!

efter 11 dagar ...

om några timmar rycker styggningen! Ska bli riktigt skönt att äntligen kunna få röra ordentligt på knäet.
Sjukgymnasten var glad i morse också och jag är glad nu för jag slutar om en halvtimme sen bär det av till hässlehåla. Kommer nog tillbaka till skolan så skriver mer då hoppas jag :)

OS

OS är nu slut och jag har faktiskt tittat som en galning :) såg precis klart på ishockey finalen (reprisen) från i går. Och jag tycker överlag att os har varit jättebra.
11 medaljer måste ju vara bra eller hur?

Bild tagen ifrån SVT

smoothie, mums på måndag!

Sitter med en smoothie i handen och kollar på top model, juste inget vettigt för mig alltså.
Varit hos sjukgymnasten idag och det gick faktiskt bra. Det har gått 10 dagar och min vad har väldigt många färger, gult/grönt/lila/ svart mm. Men detta är helt normalt sa min sjukgymnast så jag behöver inte oroa mig. Och 90 graders vinkel har jag när jag böjer det också :) och övningarna som jag får går väldigt bra och fint. Tyvärr är kryckorna kvar. Och jag saknar verkligen bodybalance passet just nu :( skulle gått på det om jag varit "frisk"

skriver mer i morgon, nytt schema och jag har alltså mediproduktion i morgon :S

RSS 2.0