tatuering!


(vill ha på samma ställe, dock inte texten men snygg var den)

ååh jag är så sugen på att skaffa tatuering i nacken! och ska även skaffa en bakom örat kanske en fotboll?

måste bara få säga !

guuud vad jag blivit duktig på att blogga. Haha, jag borde ge mig själv en guldstjärna!

Malin Rindvik


skämt och sido men någon gång måste man skoja :)

i dag står det i kalendern att det är söndag ..

så vanlig eller hur? och det är just vad det är idag. En vanlig dag, mina småungars träning är färdig. F98 spelade cup i går så det blir ingen träning med dem. Och det står en jävla massa plugg på mitt schema. Ska försöka jobba med svenskan och "försöka" göra klart samhället som har världens tråkigaste uppgift. Juste en helt vanlig söndag med plugg och vid 3-4 tiden så drar jag till xercise och tränar, inte tränat på hela helgen. INTE BRA! men i dag blir det mycket jobb och mycket träningsvärk. I kväll kanske man hinner se flickan som lekte med elden också, fick den i present men har inte hunnit se den än. Så det får bli en film kväll :) (inget vettigt att skriva idag)
idrottsgalan gick okej i går. Träffa ghia ♥ och det var väl det enda roliga ;) nej men man träffade mycket folk man inte trodde man skulle träffa helt enkelt. Och våran ungdomsförening fick andra pris också. Så ja det blev okej. Men är riktigt trött nu eftersom det blev en tidig morgon, måste sova en stund innan jag börjar plugggggaaaaaaaa. SEE YAA ♥

idrottsgalan i kväll

gårdagen: kvällen spenderades med fiskpinnen och ellan och det blev mest snack, det kan vara skönt också. 
och idag vaknade man tidigt och åkte till stan och köpte lite inför i kväll och tog en kaffe påvägen hem. Min bror kom sedan och hälsade på och gav mig present ifrån Thailand :) tack så mycket <3 och då fick det bli lite fika där också medans vi kollade på handbollen. Nu har jag precis ringt fiskpinnen (som blvit sjuk) och pratat med henne om fredag och lite om gårdagen. Ska hoppa in i duschen om några minuter och börja fixa till mig inför idrottsgalan i kväll. Kommer bli en bra kväll :) men missar tyvärr barcelona matchen men får väl läsa tidningen i morgon efter småkillarna har fått sin träning.  ha det gött ♥

fredaaaaaggs myyyyys!

ja det blev rätt så många bokstäver, men det behövs. Jag är super glad i dag :) eller iaf lagom glad kan man väl säga. Det är efterlängtad fredag och jag behöver vekligen ledighet (ingen sovmorgon på hela veckan och träning varje dag) ah ni förstår själva? det behövs fredagsmys :) ska h det i kväll med fiskpinnen! men först ska jag in till stan och fiskpinnen och träffa carro och ta en fika. Chailatte kanske? åh det hade fan inte suttit fel nu.
Så nu hinner jag inte skriva mer, fisken kommer om 10 minuter och jag måste byta kläder! ha det underbart ♥

konditionsträning

Så länge jag har letat efter en sida med anvisningar för kondtion, alltså enbart kondition! och såklart är sidan nästan framför näsan på mig. Nej men på denna sidan: http://www.xercise.se/traning/konditionstraning hittar man allt man behöver veta för att bränna kalorier, bränna fett eller bara träna muskelmassa. Valet är ditt!

(ps, anvisningarna är för xercise medlemar eftersom det är deras maskiner. Men cykla eller springa kan man iaf göra näs som helst. REKOMENDERAR SIDAN)

mediaproduktion på en torsdag

gårdagens träning (bodybalance) uteblev så jag och fiskpinnen gick på ett annat pass kallat: funktionell träning istället eftersom de hade sagt det var ungefär likadant fast med kondition mot slutet. Bra tänkte vi, lite mer kondition gör väl ingenting. Men vilket jävla pass, fisken & jag och en kille till i våran ålder gick in och hade passet och jag och fiskpinne kröp ut efter. Jag lovar det var fett jobbigt! min mage och mina ben värkte till tusen .. ush vilket bra pass ändå om man ska träna jobbig träning (med hade redan gjort fys i tisdags på fotbollen)
Nu sitter man här i skolan och har världens träningsvärk. Spinning i morse på idrotten också, det kunde ju inte bli bättre. Nej men det känns faktiskt toppen i benen även om det suger riktigt mycket. Nu ska jag lyssna på en redovisning till och sedan hem äta mat och sedan ska jag och fisken testa på indoorwalkling (Blev inställt så fick köra vanlig konditionsträning) Ha det gutt ♥

funktionell träning - bra för hela kroppen!

förintelsens minnesdag

Ingen vanlig dag alltså, nej det kan man lungt säga. På samhällen fick vi se en film om förintelsen. Det är sjukt hur en person kan bli så fångad av en bild/film som visas i högst 5 minuter. Jag blir det tillfullo, i alle fall när det handlar om förintelsen och koncentrationslägrena. Allt som har med Tyskland förr i tiden, hade detta inte hänt. Då hade inte gammelmormor fötts, inte mormor, inte mamma och sedan inte jag heller. Det är långt tillbaka men detta är enda en dag att minnas. Snart dör de personer som varit med under första och andra världkriget. Vem ska berätta historian vidare? Det måste bli vi som sedan kommer berätta för våra barn som berättar för sina barn och så vidare. Tänk de som inte bryr sig om det? Förintelsen är det största som hänt i våran tid, enligt min åsikt. Vad händer då när historian inte berättas längre? vad blir det då för historia? vi får väl bara hoppas på att berättelsen fortsätter ... trots allt så vi de flesta påverkade av detta .
"Arbeit macht frei"

i början på en enkel mening

"Du kallade mig modig för några textrader med ditt namn.
Men sanningen var att jag var livrädd.
Ditt namn kvävde mig i sömnen och gör det än idag"


dagens bästa juuuu

i kväll blir det bodybalanace med fiskpinne <3

krönika

http://www.dn.se/sport/kronikan-varfor-barnidrott-ska-ju-vara-lycka-1.714566

ibland kan faktiskt sporten inte vara perfekt ..


färdig tränad och helt slut

Åh vilken skön dag det har varit. Skolan är skolan som sagt och eftersom frukosten varit nyttig och bra så klarade jag mig fint. Saknar bara frukten denna veckan, men den komme tillbaka nästa vecka.
   Kom hem ifrån skolan och käkade en supergod smootie (gjord av en banan, lite frysta blåbär, lättyoghurt med jordgubbsmak) och den tog man med till fiskpinne och vi åkte och körde bodybalance i stan. Perfekt pass kan jag tycka och det är två gånger i veckan, mm det låter toppen eller hur? Och sedan blev det en matlåda från i går som bestod av potatis, köttfärslimpa, massa grönsaker och lingon :) sen blev det en mörk chocklad som efterrätt! proppmätt är jag och nu ska jag ta och städa undan lite saker i mitt rum och sedan gå och lägga mig och kolla two and a half men och sedan paradise hotel. Ha det toppen, i morgon blir det massa stress! ♥


nu har knäet fått sin vila

så nu (för att vara exakt, i morgon klockan 17.30) ska knäet få jobba stenhårt igen på ett bodybalance pass på xercise city. Åh jag har längtat så mycket efter det passet, det klassas nog som ett av mina favoritpass må ni tro :)
idag har jag tränat småkillarna och wätjejerna, och gissa om att jag var slutskörd efter det. Småkillarna var 15 stycken och jag stod där själv med mitt papper som var beräknat på 10 personer. Yes, det fick bli att improvisera för att låta tiden gå och låta dem bli trötta, stackare. Vid 3 tiden gick jag över till fiskpinnen och åkte till samma ställe som vi hamnat på i går och det blev även lite saker köpta där. Nu måste jag försöka spara pengar tycker jag.
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta på mig morgonrocken, göra en chailatte och kolla på ... that's 70s show. Ja jag har börjat sakna den och nu ska jag titta, istället för att sätta på något annat.
Helgen är slut och nu börjar stressen igen, därför ska jag börja veckan med Yoga :)


god morgon, god dag, god kväll eller späck!

   Jag har ännu en gång hamnat framför denna magiska apparat kallad, datorn. Juste, grdagen spenderades med Carro, Sara, Robin, Elin och Milla. Det blev en rätt så väldigt lyckad kväll. Godmat, roliga spel och en bra avlutning med American Pie. Vem tyckte den inte var rolig? tänkte väl.
   I morse kände jag mig väldigt lat så jag åkte och tränade. Fan vad jag tränade alltså. Knäet föll inte ur balans en enda gång, det var verkligen en underbar känsla och gissa vad jag har nu? ni har gissat rätt, träningsverk. Wiho! Sen mötte jag Johanna på bussen och vi åkte hem till mig och duschade. Det bar av hem till johanna och där hamnade vi ett bra tag. Vi fick panik för vi inte gjorde något och åkte därför till Willys & co och handlade. Sen hamnae vi hos mig med en pizza och en sallad (för mig, tro inte att jag äter pizza? nejnej, sallad ska det vara) Kollade på filmer vi hyrt i går och nu sitter jag här och njuter av att klockan inte är så mycket och jag håller på att ladda Juno på datorn så jag kan se den utan att den hackar medans jag försöker somna. Träningen är upplaggs inför i morgon också (i alle fall halva) så denna helgen är väldigt lyckad. Jag är faktiskt väldigt glad :) ♥


lifeline - papa roach

" älskling, du vet att detta inte någonstans handlar om mig.
Vi vet det båda två att detta är bara ditt fel"
 



jag börjar gilla matsalen?!

Juste, jag skrev att jag skulle träna idag. SE VAD DET GICK MED DET. Jag sitter här med sjukt ont i knäet och om en timme ska jag ta bussen tillbaka till kalla stan. Så nej det fick bli att jag stannade hemma i några minuter till. Jag borde städa eftersom det kommer folk hit i kväll, men titta här sitter jag. Jag är dock inte normal någonstans. Det märktes ganska tydligt i matsalen idag. Lunchade med ghia, linnea, zigge, malin w och sara, det gick typ väldigt dåligt eftersom vi mest satt och garvade åt allt och alla som gick förbi. Stackars jävlar som såg oss. Men gott folk, sånt här händer när man har väldigt lite för sig för att få ner maten. "Malin och Malin är Mycketbra" fråga mig inte vad det var som var så kul med det, men skratta det gjorde jag.
folk kommer hit och vi ska laga mat och spela spel och lyssna på musik typ. vi får hoppas på en lugn kväll. Nu ska jag komma igenom mina egenskriva texter och fundera vad som är fel för att jag inte kan skriva mer .. ha det bra vänner och icke vänner typ. ♥

kvällen är räddad

eller nästan iaf, jag fixade klart bloggen och ändå känner jag att jag inte har gjort någonting i dag. Jag skippade sovmorgonen och åkte och tränade på gymmet och det var riktigt skönt. Malin hissar morogonträning, haha. Nej men nästan. Jag gillade det verkligen och det kändes som om jag kunde ge mig själv en chockladbit för det och det gjorde jag. Sen bar det av till skolan och hade teori (idrotten) och sedan var det mediaproduktion som bara var redovisningar. Ja det blev en okej dag faktiskt. I morgon ska jag boka tid för en instriktör som ska hjälpa mig fixa schema för mina armar. Mmmmm.. det är något jag har suktat efter. Vissa suktar efter godis, chips eller chocklad. Jag suktar efter träning?!? Ja är man beroende så är man ju. Ni vet hur det är eller hur?
Nu ska jag tvätta bort sminket och slänga in two and a half men i min konstiga tv. Godnatt ♥

Hur mycket vi än tror att vi är ensama, så har vi alltid någon som håller en på axeln ..


Sverige mot Oman

Jag låg och kollade på Sverige-Oman i går innan handbollen började. Kvaliten sög och matchen var allmänt tråkig. Men det var ju ett helt nytt lag Sverige ställte upp med, vågat av Erik Hamrén kan jag bara säga. Även om spelarna inte var så mycket vän med bollen eller med sina medspelare så fanns det visa ljuspunkter i matchen som säkert hade platsat i det "riktigta" landslaget. Speciellt Anders Svenssons mål som var näst intill likt hans mål i VM mot Argentina :)
NUTID


DÅTID

inget nytt .. bara weet t-shirt och massa skratt

juste, min blogg ligger fortfaranade i dvala typ. Den är helt förstörd :P jag har inte orken att fixa den och inte orken att blogga när den bara är knäpp. Men nu kände jag för att säga: VILKEN VECKA :o
Typ halva klassen har varit borta och fan vad underbart det har varit :) det har faktiskt varit en av de roligaste veckorna på länge om jag får säga det själv. Hänt mycket har det gjort också, weet t-shirt i klassrummet, shuffe har slutat, jävla kung på kronan, ny rektor, apelsiner och det är något mysko med malin(r) och malin(w). Sådana här dagar behövs i våran klass och i min tillvaro. Hoppas det fortsätter såhär nu .. yeees!
sitter framför tvn och ser allmänt risig ut i håret och kollar på handboll, det går väl inte så bra för Sverige som möter Polen. Får skriva något om det i morgon när matchen är slut och på schemat inför morgondagen står det teori idrott och mediaproduktion och jag skippar sovmorgonen och kör träning på gymmet, det är härligt rolf!


En chai latte hade fan inte suttit fel nu! har ni inte smakat det förr, GÖÖÖÖR DET! Trendi nästa :)


bloggen

ber om ursäkt att bloggen är lite knäpp. Ska fixas inom kort. :)

Messi har blivit historisk

Fotbollskanalen skriver: "Messi är nu den yngsta spelare genom tiderna, 22 år och 206 dagar, att komma upp i 100 mål för klubben. En titel som tidigare innehades av Mariano Martín, Barcelona-anfallare på 1940-talet."

En av världens bästa fotbollspelare måste han ju vara. Här gör han sitt hundrade mål när Barcelona krossade Sevilla med 4-0 i lördags. En helt okej match, inte många som var vän med bollen men det gick att se den :)

17 årsdagen

Malin har blivit 17 år och nu väntar man bara på att 365 dagar ska gå så man blir 18 :)
Dagen ska firas med skola, ja man har inte så mycket val. Senare om knäet håller blir det bodybalance på xercise city (ett pass jag dock inte vill missa) Och i kväll blir det idrottsgalan på tv. Det brukar alltid bli så på mina födelsedagar. Förutom förra året då jag fick spela innebandy match, funderar på att börja spela lite smått igen. Sugen på det som fan ska ni veta. Men först väntar operationen ..
och juste, jag fick Stieg Larsson boken, vikter, träningskläder och pilatesbollen kommer senare i kväll :) härligt!


Närmar mig 18år men barnet sitter fortfarande kvar :)

vilken film!

Jag kollade precis http://beatriiceniilsson.blogg.se/index.html och där hittade jag denna underbara trailern som jag bara måste se :) Med bland annat skådisar som Ashton Kutcher som är förfärligt snygg (That's 70s show, smekmånaden, a lot like love mm) och Taylor Swift (love song) och Taylor Lautner (twilight) och Topher Grace (that's 70 show-Eric) och Patrick Dempsey (Grey's Anotemy) och Jessica Alba (honey) och Julia Roberts (nothing hill) och massa flera. Jag måste ju se denna filmen! håller koll på den.


Lutar mot att den kommer på bio (iaf i USA) den 12 februari 2010. Så den borde väl komma inom kort till Sverige. oh yeees!

song for your heart



Galet bra låt <3

paradise hotel ♥

Jag vet inte vad det är som gör mig så galet förälskad i paradise hotel. Jag kan bara inte sluta titta på det. Det är som en sjukdom ungefär. Jag har hamnat på TV6 play och kollar på hela säsongen av paradise hotel Danmark, det började lite av att en kille var snygg där och man kolla såklart ;) men nu är jag helt med i spelet och kan ibland gråta för en personer åker ut. Så fruktansvärt beroendeframkallande och därför säger jag: KOLLA DET :)
Så får ni kanske känna min känsla. Nu ska jag ta och kolla några avsnitt till :)

www.tv6.se/play 

många undrar vem min bästa vän är

Alla har vi en bästa min. Eller de flesta har de iaf. Jag önskar alla kunde ha en vän som man kan lita på i alla lägen. Även om min bästa vän och jag bråkar ofta så vet jag att vi står ut vid varandras sidor i vått och torrt. Ialle fall i torrt i och med våran torra humor. Jag kallar henne fiskpinne. Knäppt kan ni tycka. Men här får ni som läser min blogg (och youtube) se en riktigt bra film om min bästa vän :)


Även om hon är trög så älskar jag min fisk! <3

önskelistan övrigt

Jag är inte dem som vill ha alla dyra grejer utan detta jag skriver nu är lite som jag vill ha och även som ni kan ge till era vänner, bekanta, släktingar osv.

♣ Smycken - i alla olika former. Allt ifrån öronhängen till ringar, armband eller varför inte stora halsband? jag tycker ju mest om svart så varför inte köpa nitarmband, svart pärlarmband, stor ring, långt halsband eller stora öronhängen. Önskar inte varje flicka sig det? :)

♣ Presentkort - en klassiker som alltid går hem. Jag hade blivit superglad om jag fått presentkort. Alla är inte duktiga och kommer på grejer så ett presentkort glädjer de flesta. Exempel so personen du ger till får så mycket som möjligt för pengarna är: Hm, ur och penn, åhléns eller varför inte vara speciell och ge personen ett eget skrivet? "Jag bestämmer mat och aktivitet och du bestämmer dag" Billigt och väldigt kul :)

♣ Parfym - detta är något alla och jag menar verkligen alla vill ha. Ingen tackar nej till en parfymbox med en rikitgt god lukt. Ligger oftast på ett bra pris också men då bör ni nog vara ganska när vänner/släktingar så man vet att den också köper något för samma pris ungefär. Det ända som inte är bra med parfym är nog att personen som får parfymen tror väl att man luktar illa. Men va fan det är parfym :D

♣ Massage - detta är också ett bra tips för folk som inte vet vad de ska köpa. Massage ligger oftast på 300-400 kronor. Kanon bra tycker jag och kan även ges till en kille (jag vet det är inte lätt att skaffa till dem) men massage passar alla och C4 massage här i kristianstad erbjuder också om man är idrottare, massage för idrottsskador eller bara allmänt stel. Kanon eller vad?

♣ Stieg Larssons första bok "män som hatar kvinnor" - jag är inget stort fan av att läsa men Stieg Larsson är en riktigt bra författare och filmerna är omg, ja ni förstår själva. Rekomenderar att läsa och köp filmerna. :)

♣ Block - jag vet jag är mobbad som önskar mig det men whata fuck. Det är billigt och till skolan så behöver man verkligen det. Jag går media för sjutton. Jag skriver hela tiden, det är inte bara foto. Något gulligt suddie och penna också kanske?  

♣ T-shirt med tryck - Har alltid velat ha och jag ska lätt skaffa. Det enda som behövs är stor t-shirt och papper och sen en data där man skriver ut text från ett world dokument. "Alla heter Glenn i Göteborg" eller " Det kan aldrig bli för mycket fotboll" juste det skulle det stått på min tröja :)

Lycka till med presenterna :)


letar presenter :)

det är som sagt bara 4 dagar kvar och mami tyckte jag skulle leta efter presenter så jag sitter och gör det nu :) idag ska jag inte umgås med något eller göra något speciellt. Ska göra mina övningar och kolla på paradise hotel danmark på datan eftesom knäet inte går att röra typ. Men jag mår mycket bättre idag i alle fall och efter skolan slutat så hämtade mami mig och vi köpte god pasta och när vi kommit hem så låg det ett papper på bordet. OCH DET VAR PAPPRET IFRÅN HÄSSLEHOLM. Operationen alltså. Så nu får ni som kollar min blogg hålla koll tillsammans med mig när jag ska opereras. fredagen den 19 februari 2010 smäller det och jag ska jobba stenhårt i en månad och sedan ska jag opereras. Detta kommer nog sluta bra. :)
så nu ska jag leta vidare efter presenter och kanske lägger upp en liten lista senare. Hörde av Lotta att hon ville jag skulle lägga upp några saker :)
skriver snart igen ♥

svar på frågor om mellanmål

det hjälper inte bara mig, utan det kan även hjälpa andra som har problem med maten. Detta inlägget kommer handla främst om just det vi all missar eller inte bryr oss om. Mellanmålet!


varför äta mellanmål?

Om du skippar ett mellanmål blir det alldeles för långt mellan middagarna. Blodsockret går upp och du blir mer och mer sugen på något och trötthetskänslan kommer upp. Själklart är det inte såhär för alla men detta är en typsik sympton.

Hur många/hur mycket mellanmål ska man äta?
Det beror helt och hållet på vad du äter och hur ditt liv ser ut. Tränar du eller sitter du bara hemma. Äter du en bra och energirik lunch behöver du kanske bara en frukt i mellan till nästa lunch. Men i vanliga fall bör man äta ungefär 2 lite större mellanmål t.ex en smörgås och senare på kvällen kan det var bra med en frukt.

Ska man äta mellanmål efter träning?
Efter du har tränat så har du kastqt bort all energi på den träning du utfört. Därför kan det ara bra att få energin upp igen. Du behöver inte alltid köpa en proteindryck utan en frukt räcker gott och länge.

Påverkar mellanmålet en viktminsking?
På sätt och vis. Du blir inte smalare eller tjockare av att ät ett visst mellanmål eller äta ett litet mellanmål. Mellanmålet gör att du blir mindre sugen på ett chocklad eller godis som gör att du går upp i vikt. Det kan även göra att du inte är lika hungrig när maten kommer då du kan äta en normalpotion istället för att ta flera omgångar.

Exempel på mellanmål:
Frukt är alltid praktiskt och gott
Smoothie (blanda lättyoghurt med frysta frukter och en banan om du tycker om det)
Äggröra (bra innan träning)
Fruktsallad
Ett glas lättmjölk med ett sportknäckebröd med skinka
Råa grönsaker med avokado dipp
en hand med nötter (osaltade)
Kesella 1 % med mosadfrukt




Källor:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article346161.ab
http://www.tasteline.com/Halsa/GI-Guiden/Mellanmal-med-lagt-GI/

ingen mer träning .. vad gör man då?

torsdag morgon och jag brukar egentligen ha idrottslektion. Men tyvärr så blev det ingen idrott. Lite tur är det nog också eftersom jag inte är i skolan heller. Jag sitter hemma och titttar på days of our lifes och ska snart sätta på en gammal videofilm och halvsova framför tvn. Sjuk är jag inte, men mår väldigt dåligt pga det som hände i tisdags. Juste, jag slog upp min skada igen på fotbollsträningen. Så nu är det ingen träning mer utan jag ska bara terra min sjukgymnast och fråga vad jag kan göra för att slippa den feta svullnaden runt hela knäet. Det är inte roligt som sagt. Så ingen träning i går och det blir ingen idag. Men jag ska fan i mig sätta mig på motionscyklen och försöka cykla (måste klara det)
Så idag kan det nog bli mycket bloggande eftersom jag inte kan träna. Nu blir folk nöjda kanske :)


gissa vad det för träning idag?

gårdagens träning blev riktigt bra. Jag testade bodybalanace på xercise city. Och vilket pass det var, helt underbart :) så det rekomenderar jag verkligen. Ska fortsätta med det istället för att skaffa Yoga kort på frikis & svettis.
Så vad händer för träning denna dagen? Det blir att åka till xercise och träffa sjukgymnasten och göra knäprogramet. Glömde mitt mellanmål hemma så jag kommer dö av hunger typ när jag kommer dit. Men det blir bara en och en halvtimmes träning och sedan hem och äta pasta med kyckling och grönsaker :)
mot sju tiden blir det träning i köpinge (fys och spel) jag behöver träna fotboll nu som sagt. Så därför kan man sukta lite tills i morgon för då spelar barcelona-sevilla på tv4 sport. (spanka cupen) men klart jag kommer spela lite i kväll om knäet håller sig. Inget brev ifrån Hässleholm heller. Det är drygt att gå och vänta på operation.  

bloggar mer i morgon. Har slutat nu och ska springa till bussen. ♥

en liten önskelista ... såklart med sport.

Jag fyller ju snart år (1 vecka från och med i morgon) och såklat är det en massa dataprylar och mobil grejer som står högst upp på listan, som man bara måste ha. Men såklart ligger det även träningsprylar på listan, här ser ni några förslag:

♣ Yoga kort - min favorit träning är yogan och det är framför allt för att det är så underbart att ha en träning man varken blir svettig på eller får panik för att man blir stressad av att springa på löparbandet för att springa likafort som personen bredvid. Utan yogan är avslappnande och man tränar framför allt styrka, balans, smidighet. Visste ni även att man kan gå ner väldigt många kilo av att gå på yoga? varför inte börja liksom. Jag funderar på att börja på friskis och svettis och det kostar för ett år 500 kroner plus 100 kroner för att vara medlem. Rekomenderar starkt!

♣ Träningskläder - visst är det toppen med en sport bh och ett linne och shorts, men jag vill ha nya grejer. Leggins och ett långt linne kanske? Juste, nya träningskläder skulle behövas införas i min garderob.

♣ Vikter - Hur kul är det inte att ha lite muskler att visa upp för kompisarna? bland annat armarna. Det är faktiskt inte bara killar som vill visa upp sig, vi tjejer vill också. Erkänn nu tjejer! Så varför inte ha lite vikter hemma. Skaffa några vikter på 2-5 kg som man kan ha innan man går och lägger sig. Du slipper gå till bussen och sedan börja trängas med alla biffig personer och känna dig svag inför dem. Nu kan du trän upp musklerna hemma. Glöm inte att musklerna måste vila 24 timmar för att de ska hända någon skillnad.

Ha en bra söndag ♥

Vad är bra förbränning?

http://www.halsa.se/upload/energibalans/S%C3%A5%20mycket%20%C3%A4r%20100%20kcal%20ut.pdf

Hittade en sida från min nya sida där det står massa om framför allt Hälsan (daah, den heter hälsa?) Men iaf, på länken här ovan ser man hur mycket man förbrukar av att bara göra "vanliga" saker till att göra riktigt hård träning.
Ni som vill förbränna lite energi bör kolla denna sidan. Helt underbar :)

/ källa:
http://www.halsa.se/energibalans.asp?id=37&artikelid=211&com=t

sista lovdagen, slapp och åter slapp!

juste, skolan börjar i morgon och jag har njutit lagom mycket av lovet. Har varit tråkigt att inte träna så mycket utan bara tänka på maten. Men vad gör det när man ska börja med träningen på hög nivå redan i morgon. Detta kommer bli tuft ska jag säga. Mitt schema står i några inlägg längre ner. Så jag hoppas fler kan följa det, det låter ju ändå riktigt bra!
helgen ha spenderats först på fredagen hos Gustav med westerfis, anton, tåbe, robin, viktor, filip och fisken. Ja det blev rätt bra kväll. Lördag sov jag hos tåbe och idag blev det en lång runda med fiskpinnen. Har även ätit en super god middag som jag bara måste dela med mig. Vi kallar den mammas köttfärslimpa:

Mammas köttfärslimpa:
1/4 bit nötfärs som man gör till en limpa
2 stora kokt potatisar
halva tallriken med sallad (gurka, tomat, isbergsallad)
och som gjorde pricken över iet som gjorde att den blev ännu nyttigare var att vi hade färsk vitkål, brocoli, morötter, oliver, fetaost och avokado.

Riktigt gott och väldigt nyttigt - första gången jag kände mig riktigt mätt :)
ha en underbar söndag, jag ska in i en varm dusch nu och sedan blir det film
skola i morgon och det kan väl bli skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna och
i morgon startar även mitt nya liv med träning på hög nivå. Lycka till Malin!

grattis världens bästa bror <3

Juste, idag är ingen vanlig dag, nej för det är fredriks födelsedag :)
min bror fyller år och jag ska snart ta och ringa och önska honom grattis.



hittade ingen bild på honom på denna datorn så fick bli en gammal bild från fotbollen. För jag saknar den väldigt mycket. 6 månader sedan? någon som vill spela med mig kanske? eller byta med mig vore väl också toppen.
sjukgymnasten i morgon iaf och sedan vara med andersson, det är störtbra.

beach soocer 07 - malin (rött) & carro(grönt) lägg märke till allt mitt tejp på fötterna? jag spelar även om jag är skadad juste.

frukost dags

nyttig frukost ska man alltid ha och man bör alltid hinna med. Här är en frukost jag alltid äter på morgonen. Vare sig det är helg eller vardag.

2,5 dl lätt youghurt
3 dl fullkorns flingor
1 sport knäckebröd
1 skinka med sallad eller gurka
1 glas vatten (varannan dag blir det chailatte eller kaffe)
Summa=
kolhydrater: 15+30
protein: 15
fett: 0

man håller sig mätt nästan hela dagen efter en sådanhär frukost, testa vetja :)
Lotta kommer snart och vi ska vara här en stund och sedan bär det av till henne. Hoppas på en toppen bra dag, jag behöver det!

nu är vi pågång!

mitt schema för 2010 för att komma tillbaka till fotbollen:

måndag: bodybalans på xercise 17.30 (kan ändras)

tisdag: träning i köpinge styrka och fys och knäprogramet på gymmet med sjukgymnasten klockan (varannan gång)

onsdag: armar på gymmet (övningar på papper)

torsdag: idrott i skolan och på kvällen träning med laget (varannan gång) eller promenad på kvällen

fredag: knäprogramet på gymmet med sjukgymnast

lördag: morgon promenad eller lätt pass på xercise med förbränning (lediga dagen)

söndag: Mage, rumpa, lår på xercise 16.00 (simning till och med den 24 januari då mrl har uppehåll) och träning med småungarna 10.00 och träning med F98 wätjejerna.

slutresultat:
mån: avslappning efter helgen och hela kroppen i röresle och träning för framför allt balans, styrka
tis: träning för under kroppen och knäprogram inför operation
ons: träning för överkroppen
tors: få igång spelet för fotbollen och lätt träning för hela kroppen
fre: knäprogramet inför operation
lör: låta musklerna slappna av och gå en lugn morgonpromenad och 2 gånger i månaden blir det förbränning (lätt vecka)
sön: mage, rumpa, lår ska tränas extra (hela kroppen ska tränas i vatten, blir dubbelt så jobbigt, bra för knäet också)

slutsats: jag ska fan i mig klara detta!


förklara för mig

hur framtiden kommer se ut? borde jag vända mig om tidigare?


en vinterkväll kommer närmare

När man väl tror att snön ska gå bort, nej då vaknar man av att den kommer igen och klockan är lite över tre just nu och det är redan mörkt? helt och hållet sjukt! jag gillar inte det i alle fall. Men jag njuter av ledigheten och mten går faktiskt toppen :) måste bara träna lite mer men den är en enkel match.
en vecka kvar till skolan börjar, gud vad jag ska njuta av denna tiden.

i går blev det heldag med fiskpinnen, gick typ världens längsta runda och sedan hem till henne och drack tee och kollade film sen hem till mig och träffa westergren och vi kollade tv, blev lite knäppt i går men det är förståligt. För det var för fan 6 månader sen right?
fiskpinne sov hos mig och vi lagade värsta nyttiga och goda frukosten i morse och nu är huset städat och jag ska antigen åka till gymmet/gå en runda eller cykla? jag får se vad jag gör .
ha det bäst gott läsare.

14 dagar kvar


2009 välkomnar glatt 2010

hej, jag har hittat tillbaka men bara för att skriva ner de absolut bäsa minnena jag haft 2009. Eller eftersom jag aldrig orkar skriva långa rader så får det bli ord och meningar.
Vi startar för exakt ett år sedan:

Nyår med Emely och Jonna och sedan till Alexandra med flera 
Branäs resan med klass 9D på wäskolan
Första festen med det nya gänget hos madde
Texterna
Filip
one last breath
fotbollen
pannkaka
tyska pjäs
tysklandresa med klass 9A på slättängskolan
Familjefest i Tyskland med pub med en storbildstv som visade bayern munchen med kusin, jochen och hans vänner - oförglömligt
Macke
11 cheesburgare
tältning hos gustav
lovestory med johanna
malmöresor till viktor
övernattningar med robin
poolparty hos mig - värsta dagen under året
ekenaben
uddevalla med kusin, emil och robin
fjordis
gamla nya ullevi
borås arena och knatteland
Ellan, Robin, jag och Fiskpinne <3
Anton
Middag hos fiskpinne - 15 augusti
Ny klass - lbs
korsbandet gick av - 23 augusti
ambulans
sjukhus
hässleholm
furuboda
jul i uddevalla
nyår med de närmaste vännerna

som ni ser så saknas det ganska mycket, men detta är minnen man kommer ihåg. Jag kommer minnas 2009 som ett förbannat stressigt år och 2009 med ett ord är tåg. För hela resan från 2009 till 2010 har handlat om tåg. Tåg överallt och tåg som kom med nytt folk. Tåg som släppte av dåligt folk. Tåg och åter tåg. Och förresten så har tivolibron också stor betydelse under 2009. Herregud vad länge sen. Men ...
Tack familjen, vänner, bekanta och släktingar nu ser jag framåt på ett nytt år av operationer och dieter, för fotbollen den ska jag tillbaka till. Och nu kan inget stoppa mig. Fikspinne & Robin, tack för ert stöd <3

heeeey

mitt första inlägg år 2010 och vet ni vad jag ska skriva:

duuuuuuuuude!
( nu vet ni att jag lever, skriver när jag orkar hålla koll på vart jag lagt datorn)

RSS 2.0