musm?

wäwäwäw .. jag saknar min fisk <3


någon som vill ha snö?

god kväll kära läsare och anda som kommit fel. Juste alla läser faktiskt inte min blogg förjag skriver intressanta grejer. Vissa känner bara för att läs min blogg för jag brukar skriva skit, men den tiden är över. Jag har vuxit upp om man jämför med andra. Juste, här i uddevalla är allting toppen. Ibland. Några dagar. I dag. Ja ni förstår vad jag menar. Julen har varit bra, fick vad jag ville och jag är nöjd. Stolt ägare av alla that´s 70s show boxarna, åh det är ni lite avensjuka på. Jag sitter hos kusin och ska ta och ringa johanna nu. I morse blev det torp och sedan bio med småkusinerna. I morgon är det torp igen och jag mår toppen med min sallad! jag skrev precis musm?
snö finns där gott om här, har aldrig varit med om såhär mycket snö. För första gången vill jag tillbaka till kalla äckliga skåne. För jag hatar snö :(
(Bara för att mami läser min blogg så mami SLUTA SMITTA MIG JAG VILL INTE BLI SJUK. Tack för mig, juste ha så trevligt på bion med systrana blonda.)

helt meningslöst blogginlägg, men ni måste ju veta om jag lever här i snön. Snö kan köpas i uddevalla. Någon?

veckans roligaste:
tomten: god jul simon önskar pappa, mamma och simon?
simon: har jag gett mig själv en julklapp?

eller denna:

syster: emil skrev att det hade gått en tomte utanför erat hus.
susann: jaha, vad trevligt. Var det malle?
håkan himlar med ögonen. och alla skrattar
susann: vaddå? var det inte malle?
håkan: är du blond som alla säger?
susann kollar konstigt på sin man och säger: vem var det då? Malle?

dagen innan jul

yes .. jag har fått tag i en dator. Rättare sagt mamis bärbara. Njuter av att göra ingenting efter en dag av massa jobb, handla julmat, köpa sista julklappar (så händer det när man är ute i sista minuten) och varit ute i snön. Yes video kommer senare och även bilder. Min syster ville så göra att alla ska se hur glad jag blev av att bli påkörd med pulkan. HaHa!
i morgon är det jul och då blir det massa att göra men njut av tiden som sagt :)
inget mer vettigt att skriva, så god jul och hoppas får massa julklappar.
nu ska man klä granen. ha det bäst!

marina plaza

juste, sitter på hotelet i helsingborg med mamis data medan de är ute och köper lite smått och gott (för min del köper de frukt) riktigt mysigt hotelrum har vi och jag sitter och småtittar på two and a half men, det är väldigt bra som sagt :D
ha det bäst!

sista dagen i kristianstad

i morgon blir det lång resa - från kristianstad til malmö till helsingborg och på tisdag blir det helsingborg - gekås - uddevalla (för mycket att göra och för lite tid vet ni)
avslutning  morgon med sis och sedan shoppa i malmö och sen till helsingborg och sova där. Dagen efter bär det av till ullared och hamnar tillslut trötta och slitna i uddevalla.
jag är sjukt trött i dag och har hunnit med allt på min lista (lite till att packa bara)
senare kommer johanna hit och vi ska umgås, kanske hos ellan eller helt enkelt bara med ellan. Jag tycker dock det för jag saknar henne väldigt mycket. Ska nog kolla på film som johanna fick i julklapp av moua .
alliansen i morse också, aldrig känt sådant sug av att spela innan. Nu vill jag opereras och nu vill jag tillbaka.

paradise hotel i kväll med och därför önskar jag alla god jul eftersom jag nog inte hinner skriva mer .
Hoppas ni får många julkappar och massa mat (för det får inte jag, nana)

lördag och snart uddevalla

igår blev det mys med robin och johanna, närmaste juste!
film och pizza (ja jag har ätit det nu och jag skiter i min kost) Skämt och sido jag har bara unnat mig något gott :) idag har jag hållit en strikt diet och bara 2 godisbitar (det kommer nog fler, max 3)
fick ryck och vaknade vid nio tiden i morse och åkte och tränade på xercise och jävlar vad skönt det kändes.
Sedan kom pappas släktingar och vi firade farmor här.
i morgon måste jag göra några saker:
- ge ghia sin julklapp
- låna hem engelska bok

- packa
- lägga över nya låtar på mobilen
- sluta tjata att jag är hungrig
check
 - träffa johanna och Ellan :)
och så ska man såklart hinna med att titta på fotboll i alliansen och städa.
nu ska jag kolla på film med mami och syster. Ha en bra lördag!

jullov i morgon .

mår allmänt dåligt så nu går jag hem ..
ska bara köpa hårspary!

rubrik?

Snart slutar man .. hem och plugga och sedan till fiskpinne! <3


så fin <3

bara fyra dagar kvar

sedan är det jullov :) det behövs verkligen!
håller på att skriva klart samhällsinlämningen och snart är det mat.
faktiskt inget jag längtar efter, eftersom jag inte är hungrig :o
kostrådgivningen gav resultat i går. Om 10 veckor hoppas jag bli klar :)
och trivs jag med det så blir det såklart mer.
så varför inte berätta om allting här på bloggen? jo varför inte :)
men inte nu, måste fortsätta plugga (a) skulle bara säga hej vet ni :D
fysträning i kväll - behövs!

Melissa Horn

" Det hörs på telefon kan inte hålla nått
Jag skulle vara någon annan om du hade fått önskat
Det är söndagskväll på söder
O alla vet var du är
Du skulle sälja din själ för att få stanna där

Gråt ut kära du det är lika bra
O tyck synd om mig nu det var det sista du sa
Spara plats åt nån annan låt det vara tomt
För när man ser att det blöder ja det är först då det gör ont "


texterna som sätter spår och får en att tänka tillbaka .



en annan låt med henne, texten är alldeles för bra. kolla på http://artists.letssingit.com/melissa-horn-lyrics-lat-du-henne-komma-narmre-sb9dlb3 


jullov om en vecka = uddevalla

Halluu mina vänner :) fint väder ute? nej inte direkt. Men vaknade av att solen lyste in i lottas fönster, åh så härligt att få sova, synd bra det blev så tidigt. Men blev god frukost och sedan bar det av till stan och och sedan hem. Och nu sitte jag här och ska snart in cykla lite på motioncyklen och sedan blir det en varm dusch och sedan kommer johanna hit eller så går jag bort till henne. i får se vilka vi umgås med :)
gårdagen blev jättebra, jag och lotta var te på stan och fota (bilder kommer senare) och sedan blev det idol och godis!
plugga och träningar i morgon! sista träningen med småkillarna och wätjejerna. Oj nu måste jag sms alla för det hade jag glömt. Ha en fin helg och nu är det bara en vecka kvar sedan jullov. Udeevalla snart. puss <3

dags för fredags myysss!

är hemma hos lotta nu och kollar på idol :) snart får vi alla veta vem som vinner. Calle eller Erik. Själv kvittar det mig för båda är lika bra. Ska nana här så jag hoppas på att jag somnar till pelle svanslös. Jag ska låna den av lotta, haha!
härlig vecka, väla i går med tåbe och ghia. fick köpt mina julklappar och massa till :)
i morgon blir det lugn och skön lördag, jag behöver vila!
puss

mediaproduktion

Just det, det blev en onsdag istället. Blir Väla i morgon det är därför. Bara idrott alltså, spinning!
Så nu ska man sitta här till klockan är fem. Sedan blir det styrelsemöte och sen barcelona i kväll :)
skriver mer sen, ska kolla film nu.

8 december - 10 dagar och 1 månad tills jag fyller år

haha, jag höll på att skriva mediaproduktion just nu men jag har faktiskt estetisk verksamghet. Och nu undrar ni säkert skillnaden? Ingen faktiskt, förutom att när det är mediaproduktion så är det torsdag och snart helg. Och idag är det bara tisdag. Funderar på vilken konstnär jag ska hitta information om. Jag gör nog samhäll istället även om båda arbetena ska vara inne nästa vecka. Sista veckan då, åh så mycket att göra och så lite tid. Men jag ska nog hinna klart och sedan blir det lång resa till uddevalla och fira jul där. Sista julklapparna ska fixas på torsdag på Väla med Ghia och Tåbe. Härligt.
Senare idag ska jag träna på gymmet en kort stund får se om jag hinner träffa Nicke och sedan blir det att plugga hela kvällen! Får se om jag hinner klämma in lite fotboll (det behövs faktiskt) det är ju united mot wolfburg på 6:an - Ja det kan bli en bra match och lite vilan mot pluggandet :)
Ha en bra tisdag! det är ju snart helg kan man säga.


mitt och kusins favorit klipp:



Så jävla härlig :D 10 päng av mig !

jag ryser .. detta är göteborg vet ni!






ALLA HETER GLENN I GÖTEBORG :D GE MIG EN SÅDAN TRÖJA FÖR FAN?

vad hände med ronaldinho?

Det går riktigt bra på Barcelona nu när de har zlatan som pressterar och Messi som gör sin egen grej. Men tänk hur det var innan man hade dessa stjärnorna? Då var det en annan stjärna på planen. Det fanns bara en varselse som kom upp i samma nivå som Maradona. Han välkommnades till Barcelona av ungefär 33 miljoner på Camp Nou. Han gjorde sin egen show där och det märktes på alla titlar han tagit hem med sitt Barcelona. Hur många tänkte då en tanke på att åldern skulle förändra livet i Barcelona? Han var störst. Kunde han gå ner sig så mycket att ingen längre skrev om honom?
Han började festa och bråka med både spelare och tränare. Nu var han ute ur laget. Det var ganska enkelt att förstå. Han såldes till Milan och vi väntade med spänning på vad denna magiker skulle göra med en italiensk fotboll? Tyvärr blev lyckan ganska kort och vad har nu hänt med en av världens bästa fotbollspelare år 2004/2005 eller Champions League mästaren år 2006?



Se själv vilken klass Milan och Ronaldinho håller? De som tror att Milan kommer gå långt räcker upp en hand. Kunde väl tro det.

yes såhär gör jag och ghia en lugn måndag morgon ..


sporten i bakgrunden såklart!

Det blev en bra lördag, först shopping med mami och syster. Inte mycket köpt men hitta några julklappar till mina vänner. Hoppas du bli nöjd fiskpinne. Som jag kämpade med din. Haha!
Sedan blev det hem och in i duschen och fiskpinnen kom och vi började prata och sminka oss. Blev bio i går som sagt och Filip och Gustav sällskappade oss. New moon är sed och mina tankar är att jag har aldrig läst böckerna. Men jag blev lite förvånad av andra flmen. Ettan var bara tråkig och jag letade såklart fel i tvåan också. Hitta några stycken, men ska inte avsläja dem för er som inte sätt den. Nej ni får allt lägga pengar på den. (Jag önkar att jag väntat till dvd kom.) Pluset i filmen är bara Jacob. Varför finns bara sådana killar i filmer?
Idag har det inte hänt mycket, träning med småkillarna i morse och Fikspinne och älsklingen kom för en stund sen och vi snackade om alla gamla minnen. Men nu sitter man här i morgonrock och ska snart lägga på ansiktsmask och lite film på kanten. Vad sägs om That´s 70s show? Ja det är så en söndag ska vara.
Ha en fortsatt bra söndag. <3

(såg pecis zlatans mål när barcelona vann mot deprotivo med 3-1 och det ser bra ut för barca )


vad ser du där? ett trääääd!

skola till halv 1 i dag och sedan blev det lunch med Ghia :)
sedan till sjukgymasten och sedan tillbaka till stan och köpte julklappar.
Japp, det blev ett par där. Mami fick en och även papi och Ghia.
ska bara köpa tre-fyra till. Och jag har ändå pengar kvar till "fun"
tåbe kom hit vid sju tiden som sagt, lite chockad. Men det blev mys ändå!
idol och datorerna i sovrummet - yeeees!
i morgon blir det bio med fiskpinne, filip och gustav :) yes nu ska malin se neew moon. Jag sa ju att jag skulle se den 2-3 veckor efter premiären! äkta fan alltså. Haha
nu har tåbe fått mig att lyssna på massa glee låtar också, fan jag börjar älska dem (a)

men dags att sova nu! men först lite "träääääääd" björnbröder <3


julklappstips då: jag vill ha nyaaaa convers! <333


fredagsmys

nu kom tåbe :D skriver mer senare!

fredag i morgon - JAAA!

torsdag och jag är sjukt trött :) slutar om 10 minuter så jag ska bege mig hemåt och skriva en miljöbeskrivning och sedan ska jag nog ut och gå en runda med fiskpinnen <3
fredag i morgon och tre lektioner för mig och sen blir det gymmet och sedan stan med fiskpinnen!
får se om jag stannar hemma eller hamnar någonstans på fredagkvällen.
gillar att vara oförutsägbar ;) bara för att mami läser detta också!
kom på vad jag ska ge dig i julklapp !

yeees det har näsatn gått 10 minuter :D jag sticker. CIAAOO!


shit!

tänk så fel personer kan ha om en . Helt sjukt är detta;

http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk&feature=related
jag får ett leénde på läpparna och gåshud när jag ser detta :o

paradise hotel nu typ om 10 minuter :D så byebye!




förresten: han är supersöt : http://www.youtube.com/watch?v=ThObaKJPRlo 

såhär gör man en engelska lektion bra ..




yeeeeeesss så bra det är alltså! <33

1 december och nicke ringer :)

varför är detta så typiskt nicke?

malin: hej det är malin
nicke: godmorgon
malin: jasså?

vi är inne på december :)

ingen snö och julstakarna står i fönstrena. Tror ni detta kommer bli en bra jul?
utan snö vet jag då inte. Men hoppas den kommit till uddevalla. Kusin har lovat han ska ringa och säga till så jag kan plocka ner termobyxorna :D det ska bli snöbollskrig på högnivå hela jullovet :)
20 eller 21 december - 30 december = jul i uddevalla och det är så det ska vara!

idag har nog varit den konstigaste dagen på länge ;)
jag och ghia har varit hela höga och glömt allting. Glömde nycklarna i tivoliparken och ghia glömde pärmen i skolan. Bästa idag var såklart när ghia och jag står och tittar på varandra i datorsalen.
malin letar förgäves i väskan: var fan är mina nycklar?
ghia som läser en tidining: mrh ..
malin: men ghia var fan är dem?
ghia: mrrh?
malin tar tag i ghia: GHIA!
ghia: vah? vah?
malin: ghia, vi glömde dem i tivoliparken.
ghia: nej det gjorde vi inte?
malin: okej. Nej dem är här tror jag.
ghia: MALIN! jag glömde dina nycklar i tivoliparken
ghia och malin: HAHAHAHAHA

Dags för fysträning i kväll och fan vilken träningsvärk jag har :) den ska äntligen bort eller så blir det värre :)
what ever? bra som fan ändå. Men först bli det lite plugg på idrott och hälsa och svenska ;)

RSS 2.0