vad hände med ronaldinho?

Det går riktigt bra på Barcelona nu när de har zlatan som pressterar och Messi som gör sin egen grej. Men tänk hur det var innan man hade dessa stjärnorna? Då var det en annan stjärna på planen. Det fanns bara en varselse som kom upp i samma nivå som Maradona. Han välkommnades till Barcelona av ungefär 33 miljoner på Camp Nou. Han gjorde sin egen show där och det märktes på alla titlar han tagit hem med sitt Barcelona. Hur många tänkte då en tanke på att åldern skulle förändra livet i Barcelona? Han var störst. Kunde han gå ner sig så mycket att ingen längre skrev om honom?
Han började festa och bråka med både spelare och tränare. Nu var han ute ur laget. Det var ganska enkelt att förstå. Han såldes till Milan och vi väntade med spänning på vad denna magiker skulle göra med en italiensk fotboll? Tyvärr blev lyckan ganska kort och vad har nu hänt med en av världens bästa fotbollspelare år 2004/2005 eller Champions League mästaren år 2006?



Se själv vilken klass Milan och Ronaldinho håller? De som tror att Milan kommer gå långt räcker upp en hand. Kunde väl tro det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0