vårens hetaste träningar



Enligt Aftonbladets hemsida, så är de hetaste träningarna på våren dessa:

Crossfit - är en mix av styrka och kondition med övningar som genomförs med ett visst antal repetitioner under en viss tid. Tempot är högt men passens längd kan variera, från ett par minuter till en halvtimme. Allt från vikter, skivstång och kettlebells till ringar och chinstång används.
Exempel: X-fit express på World class, bootcamp på Sats eller Army training på sportlife.

funktionell träning - För om man bortser från de ytliga skälen behöver kroppen egentligen inte ha mer muskler än vad som är nödvändigt för att orka med vardagen. Funktionell träning har sitt ursprung i rehabilitering och anpassas individuellt efter den miljö och de aktiviteter som just din kropp behöver.
Exempel:  Trx suspension training

poledancing/stripaerobic - Syftet är att komma i form och ha roligt. Intresset tycks bara öka och fler varianter växer fram, som poledancing och umbrella-strip. Allt från stolaroch käppar till paraplyer och pålar kan användas.
Exempel: stripaerobic ska börja införas på olika gym

slowemotion - Bodymind-tänket är här för att stanna, det syns på alla varianter av yoga, pilates och chi gong som ständigt föds. Vi tänjer, stretchar, andas och utför rörelser med kroppsvikten som motstånd. Och alla former syftar till samma sak – att finna balans mellan kropp och själ.
Exempel: Allt ifrån detta nya programet slowemotion till Yoga eller bodybalance.

ÄR DU SUGEN PÅ NÅGOT AV DETTA, SÖK PÅ YOUTUBE SÅ SER DU VAD DET ÄR FÖR NÅGOT. SJÄLV ÄR JAG VÄLDIGT SUGEN PÅ STRIPAEROBIC :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0